Reisgegevens Andorra

Vaccinaties Andorra

  • Advies over gezondheid

  • Plan een afspraak voor advies en vaccinaties

    Voor Andorra is het maken van een afspraak voor een persoonlijk gezond op reisadvies bij een vaccinatiecentrum of huisarts aanbevolen. Lees meer

  • Vaccinatie

    Goed beschermd op reis? Kom naar een Travel Clinic van KLM Health Services. Naast de benodigde vaccinaties, krijg je voorlichting op maat over je reisbestemming en zorgen we voor een goed gevulde reisapotheek.

    Vergeten je te laten vaccineren? Of ga je last minute op reis? Ook last minute heeft een afspraak nog zin. 7 dagen per week is er een Travel Clinic geopend.

    Maak een afspraak bij een van onze Travel Clinics

  • Dokter mee op reis

    Met het ‘Dokter mee op reis’-service abonnement van KLM Health Services kun je 24/7 contact met ons opnemen voor medisch advies en ondersteuning. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. Onze artsen zijn gespecialiseerd in reizen en gezondheid. Gedegen, helder en in uw eigen taal.

    Bekijk onze abonnementen van Dokter mee op reis

  • Last minute vaccinaties

    Bij voorkeur laat u zich vier tot zes weken voor vertrek vaccineren. Gaat u last minute op reis? Kom naar onze Travel Clinic. Met een afspraak voorkomt u onnodig wachten. U kunt bij onze apotheek op Schiphol terecht voor uw malariatabletten of andere reismedicatie. Ook last minute, wij zijn 7 dagen per week geopend.

    Maak een afspraak

  • Lees meer over gezondheidsrisico's & maatregelen

    In Andorra kunt u met onderstaande infectieziekten te maken krijgen of zijn er vaccinaties verplicht om het land in te komen (bron: LCR) :

    • Video: Verschil verplichte en aanbevolen vaccinaties

    .

  • Check vergoeding zorgverzekeraar

    In veel gevallen worden het gezond op reisadvies, vaccinaties en malariatabletten (deels) vergoed door uw ziektekostenverzekering. De vergoedingen van gezond op reisadvies en vaccinaties zijn afhankelijk van uw zorgverzekering.

    Check uw vergoeding

  • Reisbescherming

    Bekijk & bestel beschermingsproducten

    Tijdens uw reis is het goed om uw gezondheid te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan anti-muggen spray, klamboe, EHBO sets, en zonnebrand.

  • gezondopreis.nlgskDeze adviezen worden u aangeboden door gezondopreis.nl. Gezondopreis.nl is een initiatief van GSK.
    De Reisbeschermingsproducten zijn een initiatief van CarePlus en vallen daarmee niet onder de verantwoordelijkheid van GSK.
    MyTravelPlanner heeft een samenwerking met Meditel en KLM Health Services, deze valt buiten de samenwerking met GSK.
    Prod. mei 2018 NL/TH/0040/15(1)

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Andorra. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist

Toon alle reisadviezen voor Andorra