Reisgegevens Algerije

Veiligheid Algerije

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Algerije van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Reizen naar de grote steden in het noorden van Algerije en naar de toeristische bestemmingen in de Sahara is mogelijk. Reis verder alleen in Algerije als dat noodzakelijk is. Pas op in het verkeer. Er komen veel dodelijke verkeersongevallen voor.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Algerije kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Op 18 april 2019 zijn er presidentsverkiezingen. In aanloop naar en rondom deze verkiezingen kunnen in heel het land demonstraties worden georganiseerd. Daarbij kan geweld worden gebruikt. Vermijd demonstraties.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 27-02-2019 om 09:02.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Algerije. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Algerije