Reisgegevens Bangladesh

Veiligheid Bangladesh

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Bangladesh van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  In Bangladesh kunnen demonstraties en 24-uursstakingen voorkomen die mogelijk tot geweld leiden. Vermijd daarom demonstraties. Het verkeer en openvaar vervoer in Bangladesh zijn gevaarlijk.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Bangladesh kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Door geweld in Myanmar zijn honderdduizenden Rohingya’s vanuit Myanmar naar het grensgebied met Bangladesh gevlucht. Volg het lokale nieuws en de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op. Er geldt een terrorismedreiging in het hele land.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 08-01-2019 om 12:01.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Bangladesh. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Bangladesh