Reisgegevens Belarus (Wit-Rusland)

Veiligheid Belarus (Wit-Rusland)

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Belarus (Wit-Rusland) van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Lees hier meer informatie over Belarus (Wit-Rusland) en het coronavirus.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Belarus (Wit-Rusland) kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Reis in verband met het coronavirus alleen naar Belarus als het noodzakelijk is. Reis alleen naar de grensgebieden met Oekraïne in het zuidoosten van Belarus en naar de grensgebieden met Polen, Litouwen en Letland als dat absoluut noodzakelijk is.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 21-08-2020 om 04:08.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Belarus (Wit-Rusland). Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Belarus (Wit-Rusland)