Reisgegevens Birma / Myanmar

Veiligheid Birma / Myanmar

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Birma / Myanmar van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Myanmar maakt politieke veranderingen door. In 2015 waren er verkiezingen die de eerste democratische regering in meer dan 50 jaar aan de macht brachten. Vermijd demonstraties en samenscholingen.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Birma / Myanmar kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Er zijn veiligheidsrisico’s voor reizen in Myanmar. Vermijd politieke bijeenkomsten. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bijvoorbeeld via internationale en lokale nieuwsmedia.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 04-04-2017 om 01:04.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Birma / Myanmar. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Birma / Myanmar