Reisgegevens Bolivia

Veiligheid Bolivia

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Bolivia van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er gebeuren veel verkeersongelukken in Bolivia. Wees hier alert op als u over de weg reist. Pas op voor ontvoerders die u naar een taxi of minibus willen leiden.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Bolivia kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  In La Paz is er een risico op berovingen en korte ontvoeringen. Let goed op, vooral als u een taxi neemt. Het regenseizoen in Bolivia is van november tot en met maart. Dan is er zware regenval en kunnen overstromingen voorkomen.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 02-11-2018 om 02:11.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Bolivia. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Bolivia