Reisgegevens Chili

Veiligheid Chili

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Chili van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Voor consulaire hulp en advies in het buitenland is het 24/7 BZ Contactcenter altijd bereikbaar via +31 247 247 247 of op Twitter via @247BZ.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Chili kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Door regenval en overstromingen in het noorden van Chili zijn verschillende wegen niet begaanbaar. Een aantal populaire toeristische plaatsen zoals San Pedro de Atacama, Calama en Antofagasta zijn hierdoor niet goed bereikbaar. Houd daar rekening mee als u in Chili reist. Volg het lokale nieuws. Neem contact op met uw reisorganisatie en/of uw lokale vervoersmaatschappij (bus of vliegtuig) voor de laatste ontwikkelingen. Zie ook de rubriek ‘Natuurgeweld’.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 12-02-2019 om 12:02.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Chili. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist