Reisgegevens Colombia

Veiligheid Colombia

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Colombia van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Gewapende bendes overvallen soms nachtbussen. Reis alleen overdag en informeer bij de politie of een busroute veilig is.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Colombia kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  In Colombia komen, in verschillende steden, grote demonstraties voor. Er zijn gewapende groepen en drugsbendes actief in Colombia. Informeer naar de veiligheidssituatie op uw bestemming en op de route er naartoe. Neem nooit drank, eten of sigaretten aan van vreemden.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 18-11-2019 om 01:11.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Colombia. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Colombia