Reisgegevens Colombia

Veiligheid Colombia

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Colombia van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De veiligheidssituatie in Colombia kan snel veranderen en is sterk regionaal bepaald. Zie ook de rubriek ‘Onveilige gebieden.’ Informeer kort voor uw reis naar de veiligheidssituatie op de plaats van uw bestemming. In Colombia kunnen demonstraties voorkomen. Deze kunnen tot geweld leiden. Vermijd daarom demonstraties.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Colombia kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Reis niet naar het grensgebied met Venezuela. Dit komt door de crisissituatie in Venezuela en de aanhoudende spanning tussen Colombia en Venezuela. Reis alleen als het noodzakelijk is met lokale begeleiding naar de stad Cúcuta.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 22-02-2019 om 11:02.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Colombia. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Colombia