Reisgegevens Comoren

Veiligheid Comoren

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Comoren van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Op de Comoren komen demonstraties voor die tot geweld kunnen leiden. De wegen op de verschillende eilanden zijn vaak onverhard en slecht onderhouden.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Comoren kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Op 24 maart 2019 vonden op de Comoren presidentsverkiezingen plaats. Rond de verkiezingen zijn op verschillende plaatsen demonstraties en samenscholingen geweest. Het is mogelijk dat ook nu nog demonstraties plaatsvinden. Deze kunnen gewelddadig zijn. Vermijd demonstraties.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 21-03-2019 om 09:03.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Comoren. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Comoren