Reisgegevens Congo, de Republiek

Veiligheid Congo, de Republiek

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Congo, de Republiek van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Grensovergangen met buurlanden zijn beperkt open. Reis zoveel mogelijk overdag. Er is geen Nederlandse ambassade in de Republiek Congo.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Congo, de Republiek kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Reis alleen als het noodzakelijk is naar de Bouenza regio en de Pool regio. De overheid is nog niet klaar met ontwapening van de zogenaamde Ninja-strijders. Ook vinden er veel gewapende overvallen plaats.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 25-04-2018 om 12:04.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Congo, de Republiek. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Congo, de Republiek