Reisgegevens Congo, Democratische Republiek

Veiligheid Congo, Democratische Republiek

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Congo, Democratische Republiek van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De lokale autoriteiten hebben maatregelen genomen om het coronavirus (COVID-19) te verkleinen. De wegen in de Democratische Republiek Congo zijn vaak slecht. De straten en wegen zijn niet overal verlicht.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Congo, Democratische Republiek kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Reis niet naar de provincies Kasai, Kasai-Central, Kasai-Oriental, Ituri, Tanganyika, Maniema (met uitzondering van de stad Kindu), Noord-Kivu en Zuid-Kivu (met uitzondering van de steden Goma en Bukavu). Reis alleen als het noodzakelijk is naar de rest van de DRC.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 17-07-2020 om 08:07.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Congo, Democratische Republiek. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Congo, Democratische Republiek