Reisgegevens Dominica

Veiligheid Dominica

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Dominica van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er is geen Nederlandse ambassade op het eiland Dominica. Voor consulaire hulp en advies in het buitenland is het 24/7 BZ Contactcenter altijd bereikbaar via +31 247 247 247 of op Twitter via @247BZ.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Dominica kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Het eiland Dominica werd in 2017 zwaar getroffen door orkaan Maria. Er is hard gewerkt aan het herstel van gebouwen en wegen. Het dagelijkse leven is weer bijna zoals vóór de orkaan het eiland trof. De verbeteringen zijn goed zichtbaar.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 11-09-2018 om 11:09.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Dominica. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Dominica