Reisgegevens Dominicaanse Republiek

Veiligheid Dominicaanse Republiek

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Dominicaanse Republiek van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De medische voorzieningen buiten de hoofdstad Santo Domingo zijn redelijk tot slecht. Informeer u over eventuele epidemieën in de Dominicaanse Republiek en aanbevolen vaccinaties.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Dominicaanse Republiek kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Er zijn in de Dominicaanse Republiek veiligheidsrisico's die afwijken van wat u in Nederland gewend bent. Dit heeft te maken met criminaliteit, corruptie en geweld. Bereid u goed voor op deze risico’s en let extra op.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 21-12-2018 om 10:12.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Dominicaanse Republiek. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Dominicaanse Republiek