Reisgegevens Filipijnen

Veiligheid Filipijnen

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Filipijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Het wegverkeer is chaotisch en ook reizen per boot of openbaar vervoer kent veiligheidsrisico’s. Kijk hier voor meer informatie over het verkeer in de Filipijnen.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Filipijnen kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  In sommige delen van de Filipijnen gelden (hoge) veiligheidsrisico’s. Reis niet naar rode gebieden en alleen als het noodzakelijk is naar oranje gebieden. In ‘rode’ en ‘oranje’ gebieden kan de ambassade geen of beperkt hulp bieden als u in de problemen komt.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 29-01-2019 om 02:01.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Filipijnen. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Filipijnen