Reisgegevens Guatemala

Veiligheid Guatemala

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Guatemala van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  In heel Guatemala is een groot deel van de wegen slecht begaanbaar. Ook vinden er overvallen plaats. Houd geen taxi aan op straat. Reis alleen via officiële grensovergangen.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Guatemala kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Gelet op het coronavirus; reis alleen naar Guatemala als het noodzakelijk is. Kijk hier voor meer informatie over de andere veiligheidsrisico’s. In heel Guatemala vinden regelmatig gewapende overvallen plaats.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 20-07-2020 om 08:07.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Guatemala. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Guatemala