Reisgegevens Haïti

Veiligheid Haïti

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Haïti van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Lees hier meer informatie over het coronavirus.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Haïti kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Er is politieke onrust in het hele land. Nationale feestdagen en herdenkingen worden aangegrepen om te demonstreren. Dit heeft tot gewapende conflicten geleid met de nationale politie. In de hoofdstad Port-au-Prince en in andere grote steden komen demonstraties en wegblokkades voor. Daarbij kan geweld worden gebruikt. Vermijd demonstraties. Wees alert op plekken waar veel mensen samenkomen.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 20-07-2020 om 08:07.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Haïti. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Haïti