Reisgegevens Hongkong SAR

Veiligheid Hongkong SAR

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Hongkong SAR van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er zijn geen bijzondere veiligheidsrisico’s voor reizen naar Hongkong SAR.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Hongkong SAR kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Hong Kong herstelt zich van de gevolgen van tyfoon Mangkhut. Deze storm heeft veel schade aangericht. Bent u in of reist u naar Hong Kong? Houd rekening met vertragingen door ontregeld openbaar vervoer (bus, metro, veerdienst). Volg de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten. Blijf op de hoogte via de Engelstalige website van Hong Kong Transport Department. Zie ook rubriek ‘Natuurgeweld’.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 17-09-2018 om 01:09.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Hongkong SAR. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist