Reisgegevens Indonesië

Veiligheid Indonesië

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Indonesië van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Houd rekening met het soms chaotische wegverkeer. Bootvervoer kan gevaarlijk zijn. Pas op met het drinken van lokaal illegaal gestookte alcohol in Indonesië.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Indonesië kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Op 17 april 2019 vinden de presidentsverkiezingen plaats in Indonesië. Vermijd grote menigten en volg de instructies van de lokale autoriteiten op. Tijdens de vastenmaand (Ramadan) die rond 5 mei start en het Suikerfeest (Lebaran) rond 5 juni, wordt er veel gereisd. Houd rekening met overvolle transportmiddelen in deze periode. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg bijvoorbeeld het nieuws over de plaats of het gebied waar u naar toe reist, via (sociale) media.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 06-03-2019 om 03:03.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Indonesië. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Indonesië