Reisgegevens Indonesië

Veiligheid Indonesië

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Indonesië van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Houd rekening met het soms chaotische wegverkeer. Bootvervoer kan gevaarlijk zijn. Pas op met het drinken van lokaal illegaal gestookte alcohol in Indonesië.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Indonesië kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Noord-Lombok kampt nog steeds met de gevolgen van de aardbevingen van 5 en 19 augustus 2018. De schade aan wegen en gebouwen wordt gerepareerd. Het advies verandert van ‘alleen noodzakelijke reizen’ naar ‘let op, er zijn veiligheidsrisico’s’.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 10-12-2018 om 02:12.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Indonesië. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist