Reisgegevens Indonesië

Veiligheid Indonesië

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Indonesië van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Het wegverkeer is chaotisch. Het bootverkeer tussen de eilanden kan gevaarlijk zijn.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Indonesië kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  In heel Indonesië vinden regelmatig politieke demonstraties plaats. Deze kunnen gewelddadig worden. Reis niet naar de omgeving van actieve vulkanen. Reis alleen als het noodzakelijk is naar Papua en West Papua en meld bezoek vooraf aan Papua bij de lokale autoriteiten. Bezoek aan Raja Ampat via Sorong kan zonder toestemming. Houd rekening met de kans op hevige regenval en overstromingen.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 07-01-2020 om 03:01.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Indonesië. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Indonesië