Reisgegevens Ivoorkust

Veiligheid Ivoorkust

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Ivoorkust van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Lees hier meer over Ivoorkust en het coronavirus.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Ivoorkust kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Reis niet naar het grensgebied met Mali en Burkina Faso, het noorden van het district Zanzan en het oosten van het district Savanes. Reizen worden afgeraden naar: het Nationaal Park Comoé en de stad Bouna en omgeving. Vermijd reizen naar het grensgebied met Liberia en de steden Tabou, Taï en Grabo. Reis door de onzekere veiligheidssituatie en het coronavirus alleen naar Ivoorkust als het noodzakelijk is.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 14-12-2021 om 04:12.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Ivoorkust. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Ivoorkust