Reisgegevens Kenia

Veiligheid Kenia

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Kenia van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Vermijd demonstraties en samenscholingen. Veel wegen in Kenia zijn slecht onderhouden. Houd rekening met onverantwoord rijgedrag van andere weggebruikers.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Kenia kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  De terroristische dreiging in Kenia is hoog, ook aan de kust en in grote steden als Nairobi en Mombasa. Het oversteken van de Keniaanse grens bij onbemande grensovergangen wordt afgeraden. De verblijfsduur van een visum is bij binnenkomst standaard maximaal 1 maand.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 06-02-2019 om 02:02.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Kenia. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Kenia