Reisgegevens Koeweit

Veiligheid Koeweit

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Koeweit van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Vermijd demonstraties en samenscholingen van grote groepen mensen. Wees alert op plaatsen waar veel mensen samenkomen. Pas op in het verkeer. Er komen relatief veel dodelijke verkeersongevallen voor.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Koeweit kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Er zijn veiligheidsrisico’s voor reizen in Koeweit. Het land ligt in een regio waar politieke spanningen zijn. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg bijvoorbeeld het nieuws over de plaats of het gebied waar u bent of naar toe reist via de (sociale) media.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 03-07-2018 om 02:07.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Koeweit. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Koeweit