Reisgegevens Marokko

Veiligheid Marokko

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Marokko van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Marokko is een stabiel land, maar er kan van tijd tot tijd sprake zijn van onrust op sociaal en economisch gebied. Sinds juli 2014 geldt in het land het hoogste dreigingsniveau voor terroristische aanslagen.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Marokko kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  In Marokko kunnen demonstraties voorkomen, ook als de autoriteiten hier geen toestemming voor geven. Houd hier rekening mee en wees alert op demonstraties. Vooral in het gebied rond de stad Al Hoceima in het noorden.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 16-04-2018 om 07:04.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Marokko. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist