Reisgegevens Nigeria

Veiligheid Nigeria

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Nigeria van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De betrouwbaarheid en veiligheid van nationale luchtvaartmaatschappijen zijn niet altijd duidelijk. Er komen veel verkeersongelukken voor. Consulaire bijstand is niet altijd mogelijk.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Nigeria kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Er zijn onlusten in de deelstaat Kaduna. Daarbij zijn dodelijke slachtoffers gevallen. Houd rekening met geweldsuitbarstingen. Op 16 februari en 2 maart 2019 vinden er verkiezingen plaats in Nigeria. Deze kunnen leiden tot politieke spanningen in het hele land. Wees alert op demonstraties. Er zijn regelmatig gewapende conflicten in de deelstaten Benue en Plateau. Reis alleen als het noodzakelijk is naar deze deelstaten.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 17-01-2019 om 09:01.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Nigeria. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist