Reisgegevens Nigeria

Veiligheid Nigeria

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Nigeria van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De betrouwbaarheid en veiligheid van nationale luchtvaartmaatschappijen zijn niet altijd duidelijk. Er komen veel verkeersongelukken voor. Consulaire bijstand is niet altijd mogelijk.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Nigeria kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  In februari en maart 2019 zijn er (gouverneurs) verkiezingen geweest in Nigeria. Rond de verkiezingen zijn op verschillende plaatsen in het land gewelddadige confrontaties geweest tussen demonstranten en politie. De kans op ongeregeldheden en politieke spanningen is aanwezig. Vermijd demonstraties.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 19-03-2019 om 12:03.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Nigeria. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Nigeria