Reisgegevens Palestijnse Gebieden

Veiligheid Palestijnse Gebieden

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Palestijnse Gebieden van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er zijn nauwelijks mogelijkheden voor consulaire hulp in Gaza. Er zijn geregeld gewelddadige confrontaties bij Israëlische controleposten op de Westelijke Jordaanoever. Het gaat om confrontaties tussen Palestijnen en het Israëlische leger.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Palestijnse Gebieden kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  De veiligheidssituatie op de Westelijke Jordaanoever inclusief Oost-Jeruzalem is onvoorspelbaar. Wees alert. De kans op demonstraties in Oost-Jeruzalem, Gaza en de Westelijke Jordaanoever neemt toe. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 11-05-2018 om 08:05.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Palestijnse Gebieden. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Palestijnse Gebieden