Reisgegevens Papoea-Nieuw-Guinea

Veiligheid Papoea-Nieuw-Guinea

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Papoea-Nieuw-Guinea van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  In Papoea-Nieuw-Guinea komen demonstraties voor. Hierbij wordt geweld gebruikt.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Papoea-Nieuw-Guinea kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  De noodtoestand geldt voor de plaats Porgera in de provincie Enga. Dit komt door aanhoudend geweld. Reis niet naar Porgera. Door demonstraties en confrontaties tussen aanhangers van politieke groeperingen en lokale volksstammen kunnen gewelddadigheden voorkomen. Dit geldt voor de provincies Southern Highlands en Enga en rond de plaats Tari in de provincie Hela. Reis alleen naar de provincies Southern Highlands, Hela en Enga als het noodzakelijk is.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 04-03-2019 om 12:03.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Papoea-Nieuw-Guinea. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Papoea-Nieuw-Guinea