Reisgegevens Papoea-Nieuw-Guinea

Veiligheid Papoea-Nieuw-Guinea

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Papoea-Nieuw-Guinea van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  In Papoea-Nieuw-Guinea komen demonstraties voor. Hierbij wordt geweld gebruikt.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Papoea-Nieuw-Guinea kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  In de provincie Southern Highlands geldt sinds juni 2018 de noodtoestand. De noodtoestand is uitgeroepen na gewelddadige demonstraties. Reis niet naar de provincie Southern Highlands. In de provincies Hela en Enga zijn gewelddadigheden in en rond de plaatsen Tari en Porgera tussen lokale volksstammen. Reis alleen als het nodig is naar de plaatsen Tari en Porgera.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 22-06-2018 om 02:06.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Papoea-Nieuw-Guinea. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist