Reisgegevens Puerto Rico

Veiligheid Puerto Rico

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Puerto Rico van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er is geen Nederlandse ambassade op Puerto Rico. Voor consulaire hulp en advies in het buitenland is het 24/7 BZ Contactcenter altijd bereikbaar via +31 247 247 247 of op Twitter via @247BZ.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Puerto Rico kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Het eiland Puerto Rico kan weer worden bezocht. Ook cruiseschepen komen weer naar oud San Juan. Het kan moeilijk zijn om een hotelkamer te vinden. Op grote delen van het eiland is de electriciteit nog niet hersteld, maar in de hoofdstad valt deze niet vaak meer uit. Het internet functioneert goed. Het verkeer is onveilig. In de hoofdstad San Juan vormt de criminaliteit een extra veiligheidsrisico.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 11-09-2018 om 12:09.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Puerto Rico. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist