Reisgegevens Puerto Rico

Veiligheid Puerto Rico

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Puerto Rico van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er is geen Nederlandse ambassade op Puerto Rico. Voor consulaire hulp en advies in het buitenland is het 24/7 BZ Contactcenter altijd bereikbaar via +31 247 247 247 of op Twitter via @247BZ.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Puerto Rico kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Het eiland Puerto Rico kan worden bezocht. Cruiseschepen komen naar oud San Juan. Het electriciteitsnetwerk is grotendeels hersteld. Het internet en mobiele-telefoonnetwerk functioneren goed. Het verkeer is onveilig. In de hoofdstad San Juan vormt de criminaliteit een extra veiligheidsrisico. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg bijvoorbeeld het nieuws over de plaats of het gebied waar u bent of naar toe reist via de (sociale) media.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 18-01-2019 om 10:01.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Puerto Rico. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Puerto Rico