Reisgegevens Rwanda

Veiligheid Rwanda

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Rwanda van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Wees alert op plekken waar veel mensen komen. Vermijd samenscholingen. Blijf op de hoogte van veranderingen in de veiligheidssituatie.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Rwanda kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  De situatie in het grensgebied tussen Rwanda en Burundi inclusief het Nyungwe-Forest nationaal park is gespannen. De veiligheidssituatie kan snel veranderen. In dit grensgebied kunnen criminele incidenten plaatsvinden. Daarbij wordt geweld gebruikt. Deze incidenten kunnen grensoverschrijdend zijn.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 24-12-2018 om 11:12.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Rwanda. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Rwanda