Reisgegevens Saoedi-Arabië

Veiligheid Saoedi-Arabië

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Saoedi-Arabië van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De grens tussen Saoedi-Arabië en Qatar is gesloten.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Saoedi-Arabië kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Naar aanleiding van de ontwikkelingen in Irak kan de spanning in de regio toenemen. Blijf alert en volg de informatie in het nieuws. Vermijd demonstraties en volg de instructies van de lokale autoriteiten op. Reis niet naar het grensgebied met Jemen. Reis alleen als het noodzakelijk is naar het grensgebied met Irak. IS (Islamitische Staat) heeft opgeroepen aanslagen te plegen in Saoedi-Arabië.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 01-07-2019 om 03:07.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Saoedi-Arabië. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Saoedi-Arabië