Reisgegevens Sudan

Veiligheid Sudan

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Sudan van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Reis naar Sudan via een officieel vliegveld. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg bijvoorbeeld het nieuws over de plaats of het gebied waar u bent of naar toe reist via de (sociale) media.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Sudan kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Op 11 april 2019 heeft een staatsgreep plaatsgevonden in Sudan. Generaal Abdel Fattah Burhan heeft de macht overgenomen. Er geldt een noodtoestand. In de hoofdstad Khartoum vinden dag en nacht veel demonstraties plaats. Ook in andere steden vinden demonstraties plaats. Vermijd demonstraties en samenscholingen. Reis alleen naar en verblijf alleen in Khartoem als dat noodzakelijk is.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 16-04-2019 om 07:04.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Sudan. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Sudan