Reisgegevens Tanzania

Veiligheid Tanzania

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Tanzania van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De verkeersveiligheid in Tanzania is slecht. Reis niet met de bus als u twijfelt over de veiligheid van de bus of de vaardigheid van de bestuurder. Gebruik alleen veerbootdiensten met elektronische registratie.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Tanzania kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Eind november vinden in Tanzania lokale verkiezingen plaats. In aanloop naar deze verkiezingen kunnen vaker demonstraties en verkiezingsbijeenkomsten worden georganiseerd. Daarbij kan geweld worden gebruikt. Vermijd demonstraties.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 04-10-2019 om 11:10.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Tanzania. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Tanzania