Reisgegevens Thailand

Veiligheid Thailand

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Thailand van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er gelden in Thailand beperkingen voor politieke en openbare bijeenkomsten en demonstraties. Vermijd deze. Doe geen politieke uitlatingen in het openbaar of op sociale media. Er vallen jaarlijks veel doden in het verkeer.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Thailand kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  De veiligheidssituatie bij de grensovergangen van Thailand naar Myanmar en Cambodja is verbeterd. Let op, er gelden nog wel veiligheidsrisico’s. Houd er rekening mee dat de grens plotseling gesloten kan worden. Vanaf november 2017 is roken op populaire stranden in Thailand strafbaar. Ook de invoer van elektronische sigaretten en navullingen is strafbaar in Thailand.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 03-05-2018 om 10:05.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Thailand. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist