Reisgegevens Trinidad en Tobago

Veiligheid Trinidad en Tobago

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Trinidad en Tobago van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Wees voorzichtig als u meerijdt in privé-taxi’s. Let ook op als u met de auto of privé-taxi vertrekt vanaf het vliegveld.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Trinidad en Tobago kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Er is veel criminaliteit in Trinidad en Tobago. Vooral in het oostelijk gedeelte en in het centrum van de hoofdstad Port of Spain.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 05-02-2019 om 01:02.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Trinidad en Tobago. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Trinidad en Tobago