Reisgegevens Venezuela

Veiligheid Venezuela

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Venezuela van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  In Venezuela is veel gewelddadige criminaliteit. Ook buitenlanders kunnen hiervan slachtoffer worden. Het vliegveld en de weg tussen het vliegveld en de hoofdstad Caracas zijn zeer gevaarlijk.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Venezuela kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Tijdens een militaire parade op 5 augustus 2018, waarbij President Maduro aanwezig was, zijn er een aantal explosies geweest. Hierbij zijn gewonden gevallen. Houd rekening met extra veiligheidscontroles.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 09-08-2018 om 05:08.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Venezuela. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist