Reisgegevens Venezuela

Veiligheid Venezuela

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Venezuela van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Er zijn inreisbeperkingen om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Er zijn vrijwel geen vluchten meer van en naar Venezuela. De weg tussen het vliegveld en de hoofdstad Caracas is heel gevaarlijk.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Venezuela kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Reis niet naar Venezuela. De autoriteiten hebben beperkenden maatregelen opgelegd. De poltitieke en economische situatie is slecht. Er is veel gewelddadige criminaliteit. Er is een tekort aan alle eerste levensbehoeften.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 17-07-2020 om 11:07.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Venezuela. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Venezuela