Reisgegevens Zimbabwe

Veiligheid Zimbabwe

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Zimbabwe van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  Sommige luchtvaartmaatschappijen zijn niet altijd betrouwbaar en veilig. De wegen zijn slecht. Reis niet met het openbaar vervoer.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Zimbabwe kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Door de slechte economische situatie in Zimbabwe komen in de voorsteden en het centrum van de hoofdstad Harare en in de stad Bulawayo demonstraties en rellen voor. Daarbij kan geweld worden gebruikt. Vermijd demonstraties. Wees alert. Internet werkt op dit moment niet. Dit betekent dat e-mail, WhatsApp en Facetime niet werken. Houdt ook rekening met slechte telefoonverbindingen van en naar het buitenland.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 15-01-2019 om 02:01.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Zimbabwe. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist