Reisgegevens Zuid-Afrika

Veiligheid Zuid-Afrika

 • Advies over veiligheid

 • Beknopt reisadvies

  Hieronder ziet u een beknopte versie van het reisadvies voor Zuid-Afrika van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Algemeen

  De lokale autoriteiten hebben maatregelen genomen om het coronavirus (COVID-19) te verkleinen. In Zuid-Afrika wordt links gereden. Maak bij verkeerslichten geen gebruik van uw mobiele telefoon.

  Laatste ontwikkelingen

  De veiligheidssituatie in Zuid-Afrika kan van dag tot dag verschillen. Laat uw e-mailadres achter, zodat we uw reis kunnen opslaan en u inzicht houdt in de actuele situatie.

  Gelet op het coronavirus: reis alleen naar Zuid Afrika als het noodzakelijk is. Pin geen geld op het internationale vliegveld in Johannesburg. Hier zijn criminele bendes actief. Bezoek townships alleen met een gids. Neem geen grote tassen mee als u buiten gaat joggen.

  Het gehele reisadvies lezen

  Lees het gehele reisadvies en download de app om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen van het reisadvies in de toekomst.

  Gehele advies lezen Download de app
 • Ministerie van Buitenlandse zakenHet veiligheidsadvies is samengesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is voor het laatst gewijzigd op 17-07-2020 om 10:07.

 • Dit moet u ook weten!

  Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Zuid-Afrika. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
  Maak een checklist

  Toon alle reisadviezen voor Zuid-Afrika