Reisgegevens Dominicaanse Republiek

Zakelijk visum Dominicaanse Republiek

  • Advies over reisdocumenten

  • Visum aanvragen

    In Dominicaanse Republiek is mogelijk een zakelijk visum nodig: Visum benodigd Aanschaf van een toeristenkaart bij aankomst voor USD 10 voor een verblijf van maximaal 30 dagen, ook toegestaan voor zakelijke vergaderingen en bezoeken.

    Het familiebedrijf KES helpt al sinds 1989 diverse reizigers met het aanvragen van een visum. Daarmee is KES Visum Support een van de eerste visumdiensten van Nederland. Al vanaf €27,- verzorgt KES de gehele visumaanvraag. Gemak en een persoonlijke service staan hierbij altijd centraal.Naar KESvisum.nl

  • Check de extra vereisten voor dit land

    Aanvullend hanteren landen aanvullende vereisten als het gaat om bijvoorbeeld:

    • de geldigheid van uw paspoort en onbeschreven visumpagina’s
    • bewijs van voldoende financiële middelen.
    • bewijs van doorgaande vlucht/retourvlucht.
    • documenten die u nodig heeft voor een volgende bestemming .
    Check de extra vereisten voor dit land

    • Let op: het niet voldoen aan deze eisen kan grote gevolgen hebben voor uw reis.

    U kunt de juiste Reisdocument eisen checken door op de site van CIBTVisas uw bestemming in te vullen. U krijgt, ook als u geen visum nodig heeft, te zien welke eisen er worden gesteld voor Dominicaanse Republiek. Deze gegevens worden continu bijgehouden

  • KES VisumDit advies wordt u aangeboden door KES Visum.

Dit moet u ook weten!

Bekijk alle noodzakelijke voorbereidingen en adviezen voor een reis naar Dominicaanse Republiek. Vink af wat u al heeft gedaan en bewaar wat u nog moet doen.
Maak een checklist