Eindelijk alles op één plek!

Eindelijk alles op één plek!

MyTravelPlanner helpt u met de perfecte voorbereiding van uw reis. Normaal moet u meerdere sites bezoeken om alles rondom uw reis te checken en te regelen. Heb ik een visum nodig? Moet ik vaccinaties halen? Hoe kom ik op Schiphol? Dat hoort vanaf nu tot het verleden. Want MyTravelPlanner heeft alle informatie van alle landen ter wereld bijeen gebracht op deze site.

Binnen enkele minuten uw persoonlijke to-do lijst

U geeft aan waar u naartoe gaat, wat uw doel is, met wie u reist en wanneer uw reis is. Vervolgens haalt MyTravelPlanner gratis alle gegevens op die horen bij uw persoonlijke reisprofiel, onderverdeeld in verschillende onderwerpen zoals reisdocumenten, gezondheid, veiligheid, geldzaken en verzekeringen. Daarna loopt u door alle belangrijke adviezen en u vinkt de acties aan die u graag wil opnemen in uw eigen zogeheten to-do lijst.

Uw persoonlijke overzicht altijd bij de hand

De to-do lijst sturen we u per email maar we bewaren die ook op uw eigen overzichtspagina op MyTravelPlanner. U kunt altijd terugkomen naar uw persoonlijke to-do’s en bijhouden wat u heeft gedaan. Op uw persoonlijke overzichtspagina kunt u ook direct alle to-do’s uitvoeren, zoals een visum bestellen, kijken of u een annuleringsverzekering wilt of een afspraak maken voor een gezondheidsadvies bij een specialist in uw buurt.

Wij helpen u herinneren

Ook sturen we u nog herinneringen per email zodat u bijvoorbeeld niet vergeet op tijd uw bankpas te activeren voor werelddekking of uw visum aan te vragen.

Comfortabel en voorbereid op reis.

Alles is gericht op uw gemak en comfort. Een goede voorbereiding voorkomt immers een hoop zorgen zodat u met een gerust hart kunt vertrekken en echt kunt genieten van uw reis.

We werken met de kennis van de experts

MyTravelPlanner werkt samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, GWK Travelex, CIBT Visas, GezondopReis, de Douane, Europeesche Verzekeringen, Parcompare, Meditel, Reisprik, Med1Pas en vele anderen.

Zij hebben elk hun expertisegebied en leveren de gegevens en kennis voor MyTravelPlanner. Zo bent u verzekerd van de beste adviezen en van een optimale reisvoorbereiding.

Instructiefilmpje