Over ons

MyTravelPlanner is bedacht door de The Harvest Company, een bureau dat zich tot doel heeft gesteld de reisbranche te innoveren. Het team van de Harvest Company heeft de afgelopen decennia veel ervaring opgebouwd in de reisbranche en met digitale ontwikkelingen in het bijzonder.

Hoe het allemaal begon

Als gepassioneerde reizigers met een fascinatie voor de modernste digitale technieken, hebben wij begin 2014 de eerste stap gezet tot de totstandkoming van MyTravelPlanner. Aanleiding was een onbevredigde zoektocht op internet naar specifieke informatie ter voorbereiding van een reis naar de Dominicaanse Republiek. We dachten: dit kan sneller, nauwkeuriger, efficiënter en vooral persoonlijker, want bij het voorbereiden heeft iedereen behoefte aan een gepersonaliseerd advies. Dus geen lappen tekst waarvan je na een weekend ‘surfen’ op het internet nog steeds door de bomen het bos niet ziet.

We hebben ons toen tot doel gesteld het voor reizigers zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken hun reis goed voor te bereiden.

Contact

Goede informatie is cruciaal

We zijn vervolgens op zoek gegaan naar de bedrijven en overheden die een rol spelen in de informatie die reizigers nodig hebben voor een goede voorbereiding en die ook een betere informatievoorziening op één centrale plek omarmen. We hebben daarbij gezocht naar partners met de beste informatievoorziening binnen elk deelgebied met een goed en betrouwbaar imago. MyTravelPlanner voorziet dus niet zelf in de informatie en de adviezen maar dat doen onze expert partners:

  • Voor veiligheid: het ministerie van Buitenlandse Zaken
  • Voor geldzaken: GWK Travelex
  • Voor reisdocumenten: CIBT Visas
  • Voor gezondheid: Gezondopreis.nl, Med1Pas, Meditel en Reisprik
  • Voor verzekeren: De Europeesche Verzekeringen
  • Voor parkeren en vervoer: Parcompare
  • Voor reisbagage: De Douane

Met deze partners hebben wij contacten voor de voorziening van de juiste en meest actuele informatie en adviezen. We willen daarmee een hoge mate van betrouwbaarheid creëren.

De ontwikkeling van de website is verzorgd door New Fountain. Samen met deze webbouwer uit Haarlem hebben we het concept aangescherpt waarna zij het design en de ontwikkeling van MyTravelPlanner hebben opgepakt. Een intensieve samenwerking die gecontinueerd wordt na livegang. Want uiteraard zijn we samen continu onze site aan het verbeteren. We willen dan ook graag nog telefonie en vele andere zaken toevoegen de komende tijd. Dus al uw suggesties en ideeën zijn meer dan welkom.

We zijn bewust geen vergelijkingssite. Wij willen graag met onze exclusieve partners werken aan een steeds beter advies en ondersteuning bij een goede reisvoorbereiding. U heeft zelf de vrije keuze of u via onze site en onze partners diensten wilt afnemen.

Indien u nog vragen heeft over onze organisatie stel ze gerust middels het formulier op deze pagina.

De directie van MyTravelPlanner
Erik Liet & Danny van der Harst